Mior Ahmad Fuad Mior Badri atau dengan nama lainnya Din Beramboi. Pagi tadi dlm pukul 2 pagi Raja msg aku bgtau Din Beramboi sudah meninggal dunia. Aku betul2 terkejut and tak sangka die betul2 akan pergi. Baru je aku dgr dorg ckp kt era yg Din Beramboi semakin pulih. Betul2 tk sangka. Hari ni perasaan aku muram je. Aku tk penah sedih mcm ni bile artis meninggal. Aku rase sebak and nak nangis. Betul2 satu tamparan utk satu Malaysia.

Dan aku pasti Aznil org yg paling akan terasa kehilangan and lonely. Mesti dah takde semangat nk continue riuh pagi di era. Satu Malaysia pasti akan merasakannya. Aku sedih sbb pada aku Din Beramboi seorg yg innocent, jujur, ikhlas, setiap ape yg die buat boleh nampak keikhlasan. Aku terasa macam byk lagi bakat yg tidak sempat diketengahkan oleh Din Beramboi. Tapi walau mcm mana pun, Allah tetap akan menyayangi die lebih dari ape yg kite dpt syg. Ape yg kite mampu buat, doalah kepada Allah agar diampunkan dosa-dosa Mior Ahmad Fuad Mior Badri dan tempatkanlah die di kalangan org yg beriman. Mari kita sama2 doakan dia. Setiap doa dpt membantu arwah Mior Ahmad Fuad Mior Badri. Amin.

Al-Fatihah.