Haa buat pertama kali aku post entry bukan dari ofis..aku sekarang berada di old town permata. Sape nak jmp aku silalah datang minum kopi di sini.

Btw hari tu aku tak smpt upload gambar dinner so inilah dia..



Azleen, mylene dan kelvin.



Aku dan joe samurai.



Inilah shah awek baru aku. Jgn jeles k.

Dah la aku malas nak upload byk2 nnt boring lak.

Smlm aku jmp syawalie, emi, munir dan daus. Emi akan mengcopy kan full metal alchemist utk aku. Dan sebagai balasan, aku bg die one piece smp 42 episod. Kalo nak lagi, caj akan dikenakan rm2 satu episod hehe.

Tadi aku pg tmpoint nak register unify. Sbb aku dah malas nak buat keje tak berfaedah dari ofis lagi. Malangya orang tu ckp kat kwsn w.maju akan ade dlm bulan 8 atau 9. Terpaksa la aku curi tulang lagi lepas ni..

Hari ni german lawan urugay. Mesti la gay yg menang haha. Si sotong paul baik bunuh diri jela sebelum org buat jadi sotong kering..


- Posted using BlogPress from my iPhone