Sudah berkurun aku tak update blog ni. Sempena bulan puasa yang mulia ini aku rajin la sikit nak tulis. Alhamdulillah puasa aku masih penuh walaupun aku jadi musafir pada jumaat yang lalu. Masa tu pergi penang untuk menghadiri meeting dengan majlis perbandaran seberang perai. Pegi pagi balik petang. Hebat kan? Tapi pergi secara terbang la.

Semalam ada kucing misteri datang rumah aku. Dia nak manja manja dengan aku. Malangnya niat jahat dia berjaya kerana satu family aku sudah pun termakan dengan kecomelannya. Huh. Aku suspect itu anak tom kucing aku. Sebab wajah mereka seiras.



Inilah tom. Kucing sejati.




ini popie. Disyaki anak luar nikah tom.

Jadi bertambah la anggota keluarga aku sekarang dengan kehadiran kucing tidak diundang ini.

Sekian terima kasih.