Adoi kekoknya rasa nak menulis setelah 8 bulan tidak menulis. Akhirnya benarlah kata kata kawanku selama ini. "Kau tulis blog hangat hangat tahi ayam je". Benar sungguh. Malah tahi ayam lebih hangat dari blogku ini. Rasa nak post gambar tahi ayam kat sini kasi hangat sikit.

Sudah sudah la bercerita pasal tahi. Sedikit update tentang kehidupanku yang serba boring dan sederhana ini. Aku masih bekerja di Petrosains cuma ofis sudah berpindah dari Tower 2 ke Tower 1. Ala tak jauh mane pun. Macam dari rumah aku ke pasar mini Riyass je. Macam mana raya korang hari tu? Masih lakukan aksi gangnam style ke? Boring boring boring boring boring boring.....

Pendek kan post kali ni?